Welcome to Miss Vogue Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


be yourself don't COPYCAT
yana chikas blogspot .
i love you !
Wednesday, 30 November 2011 | 07:03 |


nmpk perkataan yg aku tulis paky IPAD tu :)
aku sygg dia ja taw <3 . dia ja aku ada sampy skwng
hehe cyunx babe ketat x3 esok kamy nak pi tgk ceta ombak rindu nan babe kamy :)
dia dah janji nak balek demi aku dia akan buat apa saja ,
wah ? bertuah aku dpt dia . aku sgnt sygg kan dia .
dgn dia la aku plng lama couple aw <3
dgn len haram nak kekal :P
sygggg anak BONGSU GHAZALI <3


Labels:



HAPPY BUTHDAY MAMA :)
| 06:40 |



happy buthday mama ke - 39 :)
syunx mama , terima kasih taw sbb menjaga kak selama kak hidup nie 
mama jasa mama sangat kaka hargai , kaka hadiah mama len bub mama teringin nak
paky kengs ? nak nmpk cantek cam kak paky ~
hope mama suka dgn hadiah kaka yg tak seberapa tu aw <3
mama dah tua dah , hehe . selamat datang ke aalam tua :D
jasa mama dihargai , kamy sambut dgn meriah tadi 
siap beli kak tiramisu lgik at mama .
abah la sporting suruh aku atur semua , semoga jadi gempak
wahhh ~ sumpah best sangat .
hope hari jadi aku akan cam tu jugak :)
lgik sebulan je tunggu la <3
owngg masuk tahun baru tak matang lgik aku matang awi = ="
nak uat cam nak aku nak kuaq sngt tyme tu :P
kan dah matang aw . ><



fareez bloodlust :)
Tuesday, 29 November 2011 | 04:36 |



nmpk this ensem guy ? hee ~ baby booo <3
sygg kau ketat x3 la bff aku deh , kgn dok pikiq len lak .
ye la ampa blh byng tak dia ajaq aku ckp KL sumpah bhaiii ~
pelik gila bila aku ckp KL , tapy mamat nie suka aku ckp KL = ="
kamy gayut sampy berasap telinga ma ~
pagi x2 lak tu saja buat kcw hee ~
jgn dok gatai ambik dia taw ! aku dah anggap cam adeq aku dah .
sygggg gila kat kaw doe . 


nie gmbq dia muka jelas :)
ensem kan ? aku punya :P

Labels:



holiday !
Monday, 28 November 2011 | 00:35 |


grrr , best nya . 
mama ckp jumaat nie pergy cameron .
tak sabaq gila ! , nak mkn strawberry <3
bw balek kat zul tu hee ~ baby booo .
sempena buthday mama kita owng pergy sana .
buthday mama khamis nie :)

mama akak dah janji beli lens kat mama ,
mama la teringin tgk aku paky dia ckp cantek la , mama teringin jugak .
nanty kak beli taw kat mama k ?
cesian mama , teringin nak paky .
habis cantek la pasnie mama aku :)


ifa liyana :)
Sunday, 27 November 2011 | 05:21 |



atoto <3 , cumelkan dia :)
dia adik angkat saya , my baby boo ~ .
syggg kau la adeq ifa :)
masa nie ary sabtu kamy outting , snap gmbq .
syggg kau adeq :)

Labels:



lagu baru :)
Saturday, 26 November 2011 | 23:52 |


hey x2 , ampa yg masuk blog aku .
lagu baru lak aku buh , ada story sebalik lagu tu taw :)
sebenarnya smlm kamy pergy jusco dgn babe booo ~
then dah busan tu ajak pergy kereoke , tak malukan aku nyayi depan boy .
wtyh sora yg subing tu , bak kata NADIA " redahhh jerrr ~ !"

then pilih lagu , cam x2 lagu la aku nyayi aku nie jiwang sikit .
then aku nyayi lagu yg tgea kowang dgnr skwng .
then boy aku ckp "memang patut nyayi kat hubby =,="
aku nyayi bukan men semangat wow ~
aku tak kesah ada bf ka tak dak .
aku memang suka nyayi :)
hebatkan aku ?
tak malu betol = ="

Labels:



sweet tak kamy ? :P
| 07:17 |













sweet tak kamy ?
wee ~ tadi punya date la syggg sebelum dia angkat kaki pergy perlis
i will miss you so much :*
bnyk kan kenangan tercipta satu demi satu , mcm dugaan kyta tempoh .
kyta tetap kukuh + utuh :)
suka duka juga kyta lewati <3
honey tetap syggkan hubby , i will never let you go :)
iloveeeyouuu <3

Labels:



ubatkan aku ?
Thursday, 24 November 2011 | 07:57 |


salamm , pada semua yg baca :(
ary nie yana dah menangis kaly ketiga .
bnyk kan ?
semua kerna zul tipu aku , bagus kan ?
terang x2 dia tipu aku .tapy tak ngaku .
pandykan ?
siap manja segala , ckp kwn ?
boleh cayaka ?
ya allah tambahkan haty aku tuk menerima semua nie .
kuat kan aku tuk tempuh dugaan nie .
saket nya aty aku , aku syggg dia .
aku ja cam SS kat dia kan ?
kalaw dia syggg aku tak mungkin dia lukai aku .
syggg kenpa ang buat cam nie ? tak sempurnakah aku kat mata ang ?
ber la mlm nie aku mengundur diri , demi kebaikkan kyta taw ?
honey harap hubby akan bahgia disisinya :)
aminnn ~
sampy sini ja la jodoh aku kengs ?
dah dua kaly dia buat aku cam nie , kau tipu aku !
suka nya :)

Labels:



5 bulan :)
Sunday, 20 November 2011 | 03:50 |


kepada semua blogger :)
video nie yana buat sendiqi , khas tuk baby gummy saye <3
penat aw . sehari buat benda nie :)
semoga terhibur taw .


Labels:



maafkan :(
Saturday, 19 November 2011 | 07:06 |


hubby kalaw hubby baca skwng nie .
maafkan honey tidak melayan hubby , honey ada mlsh sknwg .
honey mkn pun tak menentu , honey klaw sakit bukan salah hubby :)
honey sygg hubby , cuma mlsh mendatang .
honey nak hubby menjadi cinta terakhir honey , hingga akhir hayat honey .
honey sygg hubby cuma hidup honey yg tak tentu arah skwng .

hubby terima kasih kerna masih bersama honey skwng .
honey tak sangka honey akan jumpa manusia sebaik hubby .
tahan dgn sikap honey yg terok nie = ="
hubby tiap mlm honey menangis dgn keadaan skwng .
bila dgnr sora hubby hidup jadi tenang , honey nak slalu hubby disisi .
honey dah kurang mkn skng , sbb mslh yg melanda .
hubby yg plng bererti skwng dlm hidup honey .
honey takkan penah lepaskan hubby buat selamnya <3

HONEY CINTAKAN HUBBY !
CINTAKAN ANAK BONGSU GHAZALI <3


Labels:



hidup aku makin sakai
Friday, 18 November 2011 | 21:52 |


oke yana nak ceta pasal ary nie .
sejak gdoh dgn mama , mama cam buang aku .
slalu kamy borak x2 , keluaq sama ,
skwng dah len :(
kuaq dah tak ajak yana , dah 2 ary yana tak mkn .
bila nak maty tak taw :P
pastu smlm yana col la boyfreend yana , nanges teresak x2 .
then boleh dia maqa yana , 
lgik tambah sedih ada la .thnx buat camtu .

then pagi nie , dia top up at yana ,
yana memang tak da duet dah .
yana pun sent gmbq paky tudung , ckp kat dia yana nak berubah .
pastu dia cam tak suka aku paky tudung .
kenapa ha laky benci sangat perempuan paky tudung ?
yana nak insaf paky tudung .
tak nak buat bnyk dosa dah .
tapy dia pulak tak suka , ya allah pa lgik dugaan yg kau bagi nie ?
cukup la aku terseksa skwng .
oke fine klw tak kasi paky tudung kyta break ?
pa cam ayat bestkan ? = ="

Labels:



sedih + gembiqa .
| 04:41 |


hello kowang ! 
ary nie yana sedih sat bub bace benda nie --->http://zizie-teo.blogspot.com/search?updated-max=2011-11-16T00:30:00-08:00&max-results=1
sedih gila , mengalir air mata aku tak henti x2 .
bila baca benda nie .

then fikiqan aku terus pada zul , aku terus coll dia .
syukuq dgnr dia elok saja syggg sgnt kat dia .
dah la smlm kamy tdoq .
darew pukul 11 pg sampy 11 pg esok nya .
wow lama kan ?
mlm tu aku pulak gdoh dgn mama aku :(
hurmmm , sedih sngt tak pe la aku sedaq aku nie sapa kan ?
pagi tu kamy ronda keadaan sejuk sngt x2 .
kamy tgk bnyk gila mat rempit .
aku hanya tgk je dgn dia .

keadaan pun dah lewat kan ?
aku peluk dia tak maw x2 , sygg saat tu plng best <3
sygg honey takkan lupakannya :)
hubby tahu honey nak hubby jaga honey saat nie .
sebub kyta ada ikatan , iaitu "tunang"
tak caya buka link nie pula --->http://www.facebook.com/notes/hafizatul-nasuha/menjadi-tunang-orang-tanpa-disedari-3-/285920304759666
ambik tu tunang saya zul la sygg !
cuma dia tak beli cincin lgik tanda kamy tunang .
hubby nanty beli aw :)
syggg hubby . muacxh :*

Labels:



suka menaibkan manusia
Wednesday, 16 November 2011 | 09:09 |


salam semua , selamat pagi :P
ary nie cik yana nak ceta pasal uwng suka aib kan manusia .
mesty sakit atykan bila uwng suka buat cetA bukan x2 padahal
dia pun tak perfect .

senang certa la kan cam der tulis bukan kat FACEBOOK or BLOGGER kowang .
padahal der tak perfect mana pun ?
der saja ingin mencari publisiti muqah je tu .
nak masyrakat nmpk kyta nie buruk , dia bek :)
wah hebatkan manusia golongan nie ?
eh , tahu tak yg anda seperti menbogelkan diri anda bila menaibkan manusia ?
tak salah klw nak menegur ada cara dia .

nie dgn cara yg slh mula la nak perang x2 nie .
salah nya manusia bodo nie yg tak pandy nak ckp , 
bub nak aibkan manusia perrhhh ! cukup suka la manusia nie .
sedaq la dunia nie bukan BAPA kau saja punya .
semua tuhan bg pinjam ja la .
jgn dok megah aib kan uwng , kowang pun akan ada anak bila besaq .
senang cerita mcm nie la kowang ckp kat manusia suka aibkan uwng .
"KAU PUN AKAN ADA ANAK SO NANTY ANAK KAU SEBIJIK 
MCM KAU CKP KAT AKU TADI "
seee :) setiap perbuatan ada balasan .

P/S: jgn suka rosakkan maruah uwang , klw anda tak cukup bagus ?

Labels:



yeah tengs adeq :)
| 08:20 |




tradada :)
adeq aku hot hot syazwany sofia <3
bub pe kaly nie gmbq der ade at blogspot aku ?
bukan senang masuk offical blog aku aw :)


sebub nie la , gmbq aku adeq dlm blog der yg cun tu ^^
sumpah suka ape yg der ckp adeq bela aku arhhh .
tengs aw adeq sys syggg kamu <3
sys pun tak taw apa der nak cari publisiti murah la kowt .
kononya ambik perhatian = ="
grrr , sygg adeq ketat x2



Labels:



AMARAN !
| 02:11 |


kepada semua yg baca blog aku .
oke nak tanya klw kowang tak puas aty jgn baca oke ?
skwng nie blog sapa nak tanya ? kubuq aku satu liang lahad dgn kau ?
oke ary nie aku betol maqa .
you dont need to JUDGES me !
kau sapa tuhan nak ajaq x2 aku . kau terasa dgn apa aku tulis .
wahhh ~ bagus la b*** !
ambik dekat kau semua oke ? 
bajet la kau buat alim terok arhhh , eh bersepah lagik la cam aku .
klw rasa nak CERAMAH pasang sound kuat x2 ceramah la kau !
kau sound la owng oke ? klw rasa hebat sngtt pergy la ceramah kat masjid la .
s**** !
asl kau jealous tak boleh paky cam aku paky ? kau ada ? ! tak de so jgn nak judges owng la bhaiii !
aku tak cari gdoh kau cari maslh .
awt saket mata tgk ? amik grapu cucuk bagi buta !
FUCK !
KAN DAH MENCARUT AKU ?
kau la bg aku buat dosa . belah kimak !

P/S : kalaw rasa terlampau perfect pi ceramah kat MASJID ! 


khamis .
Tuesday, 15 November 2011 | 05:31 |


grr , tak sabaq tunggu khamis nie :)
zul janji bawa aku pergy mandy . tu klw der jadi pergy 
nak sesangat mady dgn bucux sowang nie .
grrrr , harap jadi la aminnn ~




nie la gmbq tempat tu . 
hubby jum pergy hubby belanja aw <3
hee ~ tak sabaq meyh pergy mandy manda !
jumpa anda disana :D





terharu la .
Monday, 14 November 2011 | 20:55 |



nah bace la gmbq atas yg cik yana buat arrow tu .
click the picture , oke ?
this is about chinese boy .
wahhh ~ terharu gila bila baca . dia sangat sokong islam la .
thnx alott taw , islam nie memang agama yg indah ,
saya harap one day this chinese boy akan memeluk islam oke ?
untuk pengetahuan sermua cik yana first tyme dgnr uwng ckp camtu taw .
sedangkan umat kyta sendiqi tak penah mengaku sendiri .
nie pulak uwng bkn satu agama kyta .
wa TABIK la !

P/S : cik yana harap one day this boy akan memeluk islam :)

Labels:



ingin follow ?
| 06:37 |

kepada sesiapa yg ingin follow
http://allaboutyouzul.blogspot.com/



1 . copy link atas tuk cam dlm gmbq  , klw nk copy pun tak tau stupid la tu = =" simple thing right ?




2 . pergy kat DASHBOARD , then cari perkataan ADD cam dlm gmbq .




3 . dah jumpa , tekan perkataan add tu . copy link kat ats cam dalam gmbq tu .
then tekan follow je .


then follow done :D








Labels:



kawan oh kawan :)
| 03:15 |

ya ary nie cik yana nak ceta pasal kwn .
kwn nie memang sonok cam x2 kwn kyta ada .
kawan nak seronok , bawa kyta ke neraka .
tapy satu je tak dak kwn nak teman kyta waktu duka dan senang .
terus terang cik yana ckp , tak penah cik yana jumpa kwn camtu lgik .
hope one day ade la , tapy kwn kekdang pun tak leh caya .
kwn mkn kwn jugak , yg santau pun ada .
ish x2 ingat la dosa sama = ="

skwng cuba la kowang tgk kwn kowang tu ?
manusia nie lebih jahat darew hantu , lebih takowt darew hantu .
bahaya kengs ?
tyme kyta senang bnyk kwn akan mendekati ,  untuk perguna kan kyta ?
tyme susah , perhhh plng saket semua lary tinggal kyta .
kwn ohhh kwn .

skwng nie nak cari kwn pun susah zaman kyta nie .
kwn betol x2 sejati amat susah .
jadi pesan cik yana kowng cuba cari kwn yg betol x2 bawa kejalan yg benar .
jgn yg ke jalan yg sesat , cepat la taubat klw camtu .

P/S ; pikiq x2 lah nah manusia rambut sama itam , aty sapa taw kengs ?

Labels:



5 month
Saturday, 12 November 2011 | 22:05 |

yeah dah 5 bulan kamy bersama .
macam x2 dugaan suda kamy tempohi bersama .
tapy still kukuh kan ?
bub tu aku sygg der .
nie plng lama kamy bersama , yeah .
sebelom nie tak penah kekal mesty tukaq x2 jantan 
kata mama aku la .
tapy this year 2011 plng bermakna bagi aku ,
tak tukaq dah aihh , still kukuh wtyh zul la sygg <3
syggg der ketat x2 la .
INGIN HONEY GAPAI BULAN ,
DAN HONEY PETIK BINTANG ,
DAN BAGI SEMUA HANYA UTUK HUBBY ,
SUPAYA HUBBY TAHU BETAPA BESAQ CINTA 
HONEY PADA HUBBY <3
WAHH :)

terharu sygg aku baca nanty .
hee ~ 
terima kasih hubby bagi kasih sygg yg cukup .
dan bagi peluang tuk honey singgah di hati hubby yg luka dulu .
honey janji tak akan sia x2 kan hubby aw :)
sygggg hubby . 

Labels:



erti hidup
Saturday, 5 November 2011 | 01:11 |

eh , kepada semua guys kat luaq sana .
kowang penah dak buat silap dlm hidup ?
kekadang kowng nie buta kan ?
antara cinta sejati .
meyh cik yana nak ceta berdasar ceta cik yana penah laluii .
dulu penah la yana bercinta seorang nie nama dirahsiakan :)
sebelum kamy couple yana couple membez der , darew situ kamy mula kenal .
membez dia game yana >,<
sial kan ?
then nak dijadi ceta suatu hary aku gayut dgn mamat nie .
aku slalu mcej ckp aku suka dia .
pastu sebelum couple der ayat yana tak maw2 .
then bila dah couple der menyepi dan menghilang = ="
masa couple der ade awex dah tapy yana tak kesah bub der ckp
nak break dah , oke fine i wait u ,
pastu perangai makin menjadi langsung tak lyn yana .
sampy yana tertanya ?
kenapa ? haruskah ? mana ?
laky slalu butakan ?
yana terus menunggu then sampy suatu tahap yana tak tahan .
yana tinggal kan der tanpa der mengetahui ber dia rasa .
darew situ yana cpel dgn zul <3
then kekal sampy skwng lgik , syggg la der .
bila dah sebulan kamy couple der muncul ckp .
yg der tak penah tinggal yana dia ckp yana yg nak mintaq .
maseh yana ingat lgik masa yana antaq relantionship der buang
pastu ckp ATY DAH TAK MAW .
pa nie sembang keling ka ?
yana buat tak tahu ja , suatu ary der dtng mintaq maaf .
pasal semua tu .. 
yana maaff kan yana tak kejam la . :)
then der couple dgn gurlz nie tangakp gmbq bagai nak rak !
last2 breakup jugak XD
pastu der break kejup je perempuan tu dpt penganti .
baru la kau taw erti saket , kecewa , terluka .
baru taw erti dunia :)

P\S : KALAW TERASA AMBIK SEMUA .

Labels:



OLDER || NEWER