Welcome to Miss Vogue Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


be yourself don't COPYCAT
yana chikas blogspot .
bye , bye blog :(
Friday, 27 January 2012 | 08:28 |



hyeee , u all ! sedih gila nie nak balek asrama dah .
last typinggg hari nie , sedih gila nie ye la nak tinggal zul dahhh padahal satu dearah cam leyh jumpa ?
dalam seminggu cuti pelbagai kenangan tercipta pahit dan jugak manis .
nak dengar pahit atau manis dulu ? hehe , mesti yg manis kan ?
oke aku cerita kan taw , jangan gatai tukaq link tampaq tangan nanty !

kenangan MANIS : bnyk sangat selama seminggu nie
yg paling sweet moment adalah hari x2 bersama zul , sampai pagi esok terus best taw ! pagi x2 tu aku sedih gila tahu , then kwn BFF aku sent text ajak aku kuaq pergi JUSCO . hilan sikit tension kan ? then aku plan nan zul nie nak rempitttttt <3 malam tu . then kami lepak la sambil keroeke jalan nan pupu aku sekali lama tak jumpa dia habaq ang , sebenarnya qamy kenai aku kat jusco tapi semua malu kucing -.-" bukan nak teguq habaq ang , maqa nie ! aku tak sombong mai ja tegur aku ramah wow , tanya la zul kawan dia semua aku sembang lambung ja XDD !
then petang tu balek jusco dia terus ambik bawa aku pergi SUNGAI PETANI . perggghhh , sejuk gila malam tu kwn dia semua ada .
aku mula mengantuk dia ajak pergi stay umah kwn dia PANDA .
kami tak buat pa oke ? jgn dok pikiq NEGATIF JAA .
mai lak kwn dia UBAN tu lgik dok rancak la
gelak tak maw x2 la . pagi x2 dia antaq aku balek . malam yg tak kkan aku lupa best sangt dapat seharian dgn bie :*

KENANGAN PAHIT : sebenarnya malas cerita , tapi dah janji dgn hampa yg setia membaca aku cerita sebenar nya aku kena main dgn seorang lelaki nie yg aku hampir buang zul sebab jantan tak guna tuuu ~ dia tipu aku habaq angg . dia ajak aku kuaq sana sini aku ikowt ja last x2 taik atas pala aku dia bagi ? panas kan .
sembang teruna konon cis , ang ingat aku tak taw ka ?
ang penah makan perempuan . sialkan mulut ang ! aku boleh terima ang bohong aku pasal tu tapi aku tak leyh terima ang maki aku .
tak pa hari ini hari aku , aku akan pastikan ang dapat pembalasan yg setimpal jantan ! FUCKKKK you much !

dahhh aku malas cerita pasal kenangan pahit , bagi aku nek darah ja . so dah baca ?
tengkui kerana sudi baca A-Z padahal merepek bnyk -.-"
last update , nanty kan update yg akan datang taw .
nak balek hostel dah :*
untuk zul jangan nakal x2 , gatal pon jangan ! syggg ang .
dan jugak kepada yg sudi membaca <3



overnight !
Wednesday, 25 January 2012 | 22:31 |


hyeee , alll :)
happy gila mak cik yana hari nie well kan ?
dah bek dgn zul , akhirnya aku milik zul sepenuhnyaaa .
qamy tak suka klw aku break dgn dia , coz zul tu bek gilaa sanggup buad pa demi aku terharu sat :P
semalam kami kuaq lepak x2 . then dia ajak aku overnight dgn dia .
aku pon ikowt ja laaa . best kowt dah kawan dia semua masuk aiq punya mai sekali aku habis kick !
syok la semalam sebelum aku balek asrama -.-"
sumpah semalam paling best tdor umah kwn dia la jwbnya tapi kami tak buad benda terkutup oke ?
aku just tumpang rehaaattt ja , pening gila habaq ang .
thnx bie terima budak nie balek :P
sygggg bie <3
akai malas nak taip nie -.-""


kehidupan asrama .
Thursday, 19 January 2012 | 04:28 |

hyeeee , rindu gila lama tak updateeee :)
hari nie nak cerita pasal kehidupan aku kat asrama lorrrr .
not bad la kat sana , kat senior bilik aku bek x2 .
cuma masa mula masuk ja aku yg buat juah la -.-"
lama x2 tak dah oke ja , aku jumpa diyana balqis kwn fb aku :P
gila habaq dia tu , saket jiwa dgn dia . hahahhhhaaaah

kat situ sebelom aku balek aku gdoh dgn betina busuk , bangkai !
fucccckkkk ! ang sampai mati barau kamjat !
ang buad taik tuduh aku memang best la betina kimak , oppppsss !
kau baca ea blog aku ? eh , bagus la memang khas buad kau belen baru .

HAWA !

besoqqqqq gila ? terkejut ke perempuan . nak aku shoot pala ang ka ?
sembang serupa keling , kemas ja padahal kena maki sikit menangis . hahaha
sapa yg tgk tu mesti gelak sampai guling la x3 !

da mls cerita sal garik nie , saket hati ja .
aku nak cerita sal senior aku sygggg gila , depa tak dak tak taw la aku camna kat sana 
tanpa mereka .



weyh muka cam aku sikit x2 kan ? dia aku anggap cam kaka kandung kowt .
garang gila dia tapi bila gelak maw dok tgk la . sampai guling habis la .
kak jiha + kak anis .
senior aku sygggg la . depa nie blh satu kepala dgn aku yg wayarrrr nie XDD
first tyme aku jumpa aka senior bek cam dia .
alasan aku ckp dia bek , coz kes nie jadi semalam aku menangis .
kaka anis dtng sebab tiba aku tak tdor dgn dia . dia nmpk aku nanges dtng cuim aku -.-""""
*malu gila =="""
then dia pujuk aku ckp dia mintaq maaf padahal aku tak majuk dan maqa kan dia .
aku ada masalah tyme tu , kak anis pun pujuk la last aku tdor jugak dekat depa .
:)

sumpah adeq sygggg KAK ANIS la <3 kak anis senior terbaik 2012 !


selamat tinggal kenangan , buku baru mendatang
Monday, 9 January 2012 | 03:52 |


hyee ! lama kan yana tak updoteee ?
sibuk sikit la oke nie last tuk minggu nie kowt , sbb lepas nie yana nak pergi asrama T.T
sedihhh habaq ang ! aku bakal rindu kawan aku semuuuaa .
mak bapak aku , specially eijad .
tut ! nama eijad lak kuaq kan ?
hahaha , sebenarnya camnie meyh nak ceto !
mlm buthday aku hari tu kan ? kami lepak sekali mlm lak tu -.-
then dia ckp pasal hubungan kami yg terputus dulu , nak mengalir aiq mata aku dengar semuanya weyhhh ~
then skwng aku makin rapat dgn dia , petang tadi kami jumpa best dpt tgk muka dia <3

mesty tertanya why aku ckp nak tinggal diowng nie kan ?
oke , aku bakal ke smv sungai petani 2 , impian selama nie tercapai :)
tapi mesti rindu geng aku , ye la cuba bayangkan ? lepak sekali . rehat sekali 
sumpah mesti rindu ampa semua gelak ampa , sedih ampa :")
hope nanty buthday eijad yana ada taw , dpt sambut sama x2
sekarang hidup aku yg baru dah datang , kehidupan asrama . kawan baru .
demi cita x2 terpaksa korban semua tu .
kepadaaa yg aku sayang tu aku nak pesan jangan lupa aku taw !
belajar rajin x2 , jgn nakal kat sana aku ssyggg ampa nanti aku balek kita outting aw !

hope korang bace semua nie taw :* 




nie semua aku syggg depa ! , syggg ampa


sia sia ja .
Sunday, 1 January 2012 | 09:05 |


hyee alll !
korang tahu tahun baru nie aku ingat nak cari jantan len .
ampa taw kenapa , aku nie buta pi pilih boy tunggul kayu tak dak hati dan perasaan ampa taw ?
ampa taw kan tahu baru semua orang mai ucap kat aku , tapi bukan boy aku kwn aku -.-
yg boy aku taw merempit sampai MAMPOS !
saket hati kan ? tak ucap langsung yg dia taw buat tak bersalah .
ang ingat aku suka klw ang overnight ha ? klw dgn aku tak pa la aku ada nie ang sorang .
suka la jadi mat rempit cam tu ? dah FUCK !
bgon ja tdor antaq mcej ajak jumpa , eh sial la !
bagus la dpt balak tak tak dak jiwang n romantic lansunggg .

ingat semalam hari plng best kowt nak ucap kan bagi kita happy .
aku pon creadit tk dak dah , selamat ada family memang happy sngt .
mak aku taw aku memang ada masalh bw aku pergi kereoke , syok sngt dpt happy dgn family
baru ingat 3 ari bulan nak kuaq dgn dia , tgk perangai isshhh .
weyh aku nie nak ang pandai ambik hati aku la weyhh !
terseksa gila kowt , yg kat motor dia pandy make up sana sini .
kat manusia ? jgn jadi manusia camtu jadi motor !
kat phone dia bukan men syggg , kat aku melyang !
k bagus la , aku nie perlukan perhatian tau tak ?
klw camtu perangai ang , jgn dok bercinta nah ?
pi jadi single bagus bagi aku saket jiwa ja .dah arh angin aku dok mai monsun dah
sat gie aku hempuk jugak pc nie !


OLDER || NEWER