Welcome to Miss Vogue Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


be yourself don't COPYCAT
yana chikas blogspot .
saya sayang kamu (:
Wednesday, 29 February 2012 | 06:23 |


alolo tajuk tu yang penting :P
sweet tak lagu nie ? haha . sweet cam kami berdua la syggg <3
semalam kan kita tdor sambil peluk teddy bear dia . untungkan tedyy bear tu ?
hehe sayang dia ampa taw tak , camtu la aku jup gdoh dan kejup baik . -.-"
aihhhh ~ aku pun pening , tak pe selagi kami bersama just teruskan .
sayang kat dia la .
ntah la aku tak dapat bayangkan kalaw suatu hari aku kehilangan dia 0.o
ya allah takowt sngt ><
weyhhh ampa yang baca nie doakan aku kekal dgn dia taw ?
ishhhh ~ takowt ketaq mau ada aihhhh .
takowt hilang diaaaa , terlampau syggg dah nie .
ye la aku tak penah kekal sehingga tahap nie kowt , lagi berapa bulan ja nak setahun .
hope tak dak laa setan setan akan rosak kan hubungan kami lgikkk (:

" hubbbby honeyyy sayanggg hubbby taw <3
hope hubbby baca nie taw (: , iloveeyyyouuu bucux dah kuat majuk :P kalah perempuan , imissyouuu la sygg <3 "


hina kah diri aku nie ?
Tuesday, 28 February 2012 | 06:53 |


hyee , blogger setia membaca . 
yana baru balek asrama hari tu balek dah , skwng balek lgik -.-" . kes demam pulak .
hurrmmm , asal pulang ja  macam macam masalah aku hadapi .
firstly aku dengar kawan bek aku najiha cakap tadi .
:" weyh ang taw arkk paan cakap ang bila susah cari dia , senang lupa "
ya allah pa lgik yg tak kena nie ? aku dah  bek dgn zul takkan aku nak dia .
kekadang aku cam perempuan bodo kan ? laki tu  tipu aku , dgn perempuan len mengatal semua aku tetap setia 
tungggu nak balek , kenapa dengan aku nie ? sampai camtu sekali kena hina .
apa salah aku lgik kali nie ? sampai cam nie sekali ha ?
aku demam sekarang tolong la faham aku , aku tak laraq kalaw camnie .
unline facebook mesti ada tak kena , kenapa MUHAMMAD ZULFADHLI
seksa aku camnie ? tahu tak berapa bnyk aku bersabaq , nak aku mati keras baru puas ?
kenapa kalaw hang handsome pon perlukah ang seksa aku sampai camnie ?
kita dah  8 bulan !!! 8 bulan , bukan 8  hari berulang kali tak berubah .
apa lgik tak kena kali nie ? sampai ang buad camnie ? 
ang taw arkkkk , aku la perempuan paling bodoh  sanggup sabaq dgn perangai ang 
cukuppp la ! cukup ! aku dah tahan , saket hati hari x2 tak guna .
jangan sampai aku tinggal ang ja . aku dah tak tahan .


cukup bahagia (:
Saturday, 25 February 2012 | 09:56 |



hello warga blogger (:
hari nie cek rasa bahgia sngt dapat kembali bersama seperti dulu .
tahu tak malam semalam kan , aku nyanyi lagu kat budak tu la .
sampai nangis. hehe terharu agaknyaa sbb dia ckp semua uwng tak penah sambut birhday dia sejak dia besoqq nie tak cam aku kata nya semua uwng ingat sambut , 
tu guna nya ada awex syggg . akan sentiasa bahgia kan dia selagi aku mampu .
semalam masa kami tgeh cakap aku ada cakap at dia .
HUBBY JGN TERLALU BERHARAP TAKOWT HONEY TAK LEYH BAHAGIAKAN HUBBY , DAN HONEY NAK HUBBY JADI CINTA TERAKHIR HONEY 
tu dia ayat aku -.-" , tapi itu la keluar dari mulut aku nie .
malam nie aku cukup bahagia sngtt . mama dia percaya pada aku 100% 
dia cakap mama dia kata
kawan dengan yana elok x2 , jgn gadoh kita belum taw yg len tu bek ka tak lgik .
terharu sikit laa . hehe dia cakap mama dia percaya aku sebab dgn aku ja dia boleh lembut .
dgn aku dia kuqang buad maslah , bila tanya dia kenapa ex hubby tak boleh buat hubby lembut ?
dia cakap ex hubby semua takowt kat hubby , kecuali honey tak takowt kat hubby
knp nak takowt ? haha . tak dak sebab garang kena garang arhhh .
aku nie bukan jenis takowt kat laki , laki jgn bagi muka sngt nek pala .
hehe , tak pe ~ asalkan aku ada dia disisi <3

ILOVEEYOUUU <3



happy birthday sygg :*
Friday, 24 February 2012 | 09:25 |








HAPPY BIRTHDAY KE - 17 
wit wit , hehe besoq tulisan kan ? haha khas buat sygg aku ary buthday dia lorrr
MUHAMMAD ZULFADHLI BIN GHAZALI
haha , gmbq atas tu gmbq tadi . aku bagi hadiah kat dia besar kotak kan hubby ? haha
bwh tu malam kami pergi dinner best lorr , makan yg aku idamkan lak tu char kuey teow<3
sedapp kowt makan lak dgn tersyngg maw terangkat , aku mkn plng banykk wow ~
haha , hubby kan ? sampy dua pinggan -.-" . dah makanan favourite kita kan ?
sapu laaa . haha hubby sampai terkejut kowt . tequk la aku nie  kalaw bub makan cergas jaaa .
yg penting dapat makan sama x2 tu penting . malam nie plng best la .
dapat pergy rr bagan best ambik angin malam sambil mkn ayam goreng tengok makan lagik ?
tapi memang sweet sngt malam nie , tepi pantai sambil manja , ya allah .
semalam kau bagikan aku duka , tapi hari nie kau bagikan bahagia buat ku , terima kasih (:
hati aku senang sngt bila berada dalam pelukkan dia . seolah x2 aku dpat rasa aku tak nak dia tinggalkan aku 
dan betapa sayang aku pada dia , setiap kesabaran ada ganjaran kan ?
aku pakai lipstick tebal x2 tutup mulut aku yg pucat tak nak dia taw . tapi masih terselah .
aku berkan ja ~ aku mesti kuat cam zul slalu cakap honey kan kuat (:
hari nie bahgia sngt dpt berada disamping diaa terima kasih taw hubby , hubbby telah berikan yg terbaik !
dengar lagu tu penting ! tak dak effect sedih pon . kena happy goyang x2 sikit :P
terima kasih hubby buad honey bahagia hari nie , walaupun hubby tahu hooney tak kuat cam dulu .





mungkin suatu hari ?
Thursday, 23 February 2012 | 04:04 |






sweet kan gmbq atas nie ? ya allah tambah dan buka hati aku .
bnyk kali dah dia tipu aku kenapa aku masih lgik tunggu dia ? kenapaaa ?
apa lagik nak aku kenang pasal dia , tambaah kan aku .
tapi satu ja boleh aku ckp jodoh tak sebelahkan aku 
kenapa ? bila aku dok dgn kawan aku mesti lupa dia . tapi bila aku sorang x2 aiq mata mengalir .
kenang pa yg dia buat kat aku , betapa hancur hati aku .

tadi mama dengar aku menjerit dalam bilik , sampai seksa nafas .
tiba aku jadi sakit jantung , ya allah mama aku menangis depan aku .
aku hanya mampu nanges mama sapu minyak , kalau tidak mati aku .
smpy camtu sekali dia buat aku , lepas dia coll aku terus jadi camtu aku tak kuat dalam semua nie .
kenapa ? aku jadi mangsa dia ? apa salah aku .
aku syggg dia tapi kenapa dia buad aku camnie , mata aku bengkak .
depan kwn aku gelak + senyum , tapy dihati aku ? penah nmpk kesdihan .
ya allah , jika suatu hari jantung aku berhenti .
mati la aku . . tapi sebelum terjadi aku nak dia ada saat tu .
saket aku nie tak dak ubat . tgeh aku type nie jantung aku saket sngt .
aiq mata jatuh basah keyboard nie , kalau takdir mati .
aku redha asalkan dia boleh bahgia ja ~

setiap terjadi ada hikmah , mungkin bukan jodoh aku dgn dia .
tapi ber la aku mati dalam keadaan tidak terseksa .
ya allah bagi taw dia betapa aku rindu dan sayang kan dia .
walaupun dia hina aku , dgn perkataan keji tapi aku tetap syggkan dia .
aku lemah dgn dia , beri kan aku pertunjuk ?



hidup single ? boleh la . .
Wednesday, 22 February 2012 | 21:52 |


hyee , kelukaan semalam yana lupakan nak hidup tanpa dia :)
hidup single tak susah sngt la . . mama cakap jodoh allah dah tentukan .
sampai masa nanty kahwen ja kan ? dah aku pon takot percaya maana x2 laki lagi .
semalam aku nanges sampai bengkak mata , FARHAN teman aku .
dengar semua masalah aku , dia sudi dengar dia maqa sebab dia buad camtu .
aku cakap buat tak taw ja ~ kalaw tak dak dia tak taw la semalam .

dia la bnyk nasihat aku serious dia ja faham aku .
dulu kami penah couple tapi sekarang kami kwn rapat , sebab dia faham aku nie camna kan ?
tapi aku pulak yg disia x2 kan laki , sial kan ?
aku dah tak boleh terima jantan tu , aku nak lupakan dia .
diakan ramy adeq angkat ? kesah pulak dia kat aku ?
adeq angkat semua PEREMPUAN lak , FUCK !
aku tak penah suka oke ? aku ada adeq angkat laki sorang ja ~ 
yg len adeq perempuan bnyk , bagus kan awex cam aku ?
tapi syggg dia tak hargai aku la beb !
haha , bestkan tiap hari kena kencing ? antaq mcej teringat + masih sygg aku .
aku bukan yana dulu taw , boleh percaya semua cakap ang tu .
aku bnyk berubah sebab ang la jantan :)
sudahlahhh , kumbang bukan sekoq bnyk lagik la . .
hidup single lgik senang kan , aku sanggup ikat perut simpan duet beli hadiah kat dia .
sampai tiap hari saket perut tahan ja , tapi aku tak boleh terima dia buat camnie kat aku !
aku takkan penah rujuk balek , single better la :D
yg penting jumaat nie nak pergy enjoy !
FARHAN kita enjoy la laa . . jumaat nie menarik pi molek ^^ .



kenapa ? terjadi sekali lgik .
| 07:10 |







nmpk gambaq atas tu perbohongan terbongkar :)
dia cakap kat aku bawa dia tak penah chat perempuan , tapi kali nie aku buka ada dgn ex dia lak .
pastu kuaq jumpa adeq angkat perempuan ! , tak habaq .
ya allah napa dia buad aku camnie ?
aku setia kat dia , kenapa nie dia bagi kat aku ?
nie kah balasan uwng dok asrama ? ya allah aku dah tak kuat dgn semua nie .
aiq mata aku tak berhenti mengalir nie , stop la kejap jaa .
kami dah 8 bulan tlng jgn rosak hubungan aku ! aku tak penah couple sejauh nie .
8 bulan tak bermakna bagi aku , tak bermakna segalanya .

malang nya nasib hidup aku nie kan ? deret kena kencing .
cakap dia setia tapi lynnn jugak .
ya allah , aku dah tak tahan . jalan terbaik ialah break je la ~
senang kan ? hati aku betul x2 terluka .
sanggupkan ang buad aku cam nie kan ?
dah jangan penah cakap yg AKU DIHATI ANG !
semua tu pembohongan ang tak penah ada hasil , menyesal pon tak guna kan ?
dah lantaq ang la jantan hati aku betul dah terluka .
jangan kacaw hidup aku , jgn cari aku dah !
SEKALI AKU BENCI UWNG , SELAMANYA AKU LAKNAT ANG ! JGN PENAH TUNJUK MUKA ANG KAT AKU DAH !


HONEY PIE ♥
| 05:36 |


hyee , yana balek awal asrama coz lutut bengkak :'(
sedihhh gak tapi tak peee ~ dapat la sambut buthday zul <3
hope this year willl be new life aku dgn dia , seriously aku sayang busuk aku nie !
tahu tak ? lagik 4 month cukup kami 1 tahun tahux ?
hehe . lagik pon mama dia suka kami bersama .
kekadang slalu jugak mama dia coll ataw text aku tanya pasal dia laaa .
wahhhh , berrtuah an kalaw mama dia beri kepercayaan kat aku ?
mama dia suka aku sebab aku jaga dia dgn elok tahu ?
k tapi mesti ada haters akan dengki dgn kami , ada yg minat kat dia tapi dia tak layan .
sanggup menabur fitnah sal dia , kalaw aku dapat perempuan tu aku langgar terus !

dapat balek rumah rasa lega sikit serabut aku dgn seekor betina bajet hot nie !
cakap aku bukan men padahal dia perrrhhhh muka cam taik la .
k jangan cemas sangat nah perempuan !
apa pon aku sayang ZUL BUENO <3
synggg kau banyk x2 taw sygggg !


bye my love -.-"
Friday, 17 February 2012 | 23:08 |


holla semua ! , hari yana nak balek hostel dah :(
3 minggu dok sana kowt perghhhh , mesti rindu tahap gila arhh kat zul !
dah la 25 hari jadi dia cesian kami tak dapat sambut sama x2 , sedih gak arhh ~
tak pa nanti seminggu aku balek kita sambut nah syggg :)
honey akan tunggu hubby aw , janji jgn buat perangai sudah nah .
hubby honey rindu hubbby la pasnie kan ?
hubby tahu arkk honey tak kan tinggalkan hubby . 
tgk dah 8 bulan kita bersaamma . wow ! nie plng lama penah honey couple taw ark .
balek minggu depan cukup kita 9 bulan taw syggg ?
tak sabaq nak sambut buthday syggg !
sygggg ily <3



haikal jambu :)
| 04:03 |


hyee , all lama tak update T.T 
nie adeq angkat aku nama dia haikal , kacak kengs dia , nak ngorat dia ngorat aku lu baru leyh :)
nie adeq palng gegeh sekaly , kacak tapi tak dak awex , haha
pelik kan dia ? tapi dia la plng aku suka .
rajen coll tanyakan khabaq aku sehad ataw pun tidak .
sayang kau adeq :)
adeq sys sayang adeq , hehe ily < 3
adeq aku tahun nie PMR , so sys nak adeq belajaq rajen x2 aw !
gogo , sys sokong adeq taw ! .
sayang adeq taw x2 , :)


3 dalam 1 .
Saturday, 4 February 2012 | 07:53 |


hyee , semua :")
kowang tahu kan pasal arwah allyn ? kawan aku jugak sebenarnya .
cuma aku just tak caya ja dia dah pergi sekelip mata camtuuu saja , bayangkan buthday aku hari tu dia datang
then dengar berita dia meninggal dalam keadaan yg ngeriii , ya aalllah kenapa takdir dia camtu .
moga roh allyn dicucuri rahmat , sumpah aku rindu jugak kat dia . sebab dulu klw unline dia la rajen like semua satus aku , tiba x2 semuanya sepi ~ kemana hilangnya dia ?
al-fatihah buad arwah , yana akan merinduii allyn :)

oke sekarang mood tak baik ! , kepada jantan tak guna . malas nak sebut nama 
aku kalaw dah benci seorang tu nama pon nek muak nak sebut ! oke aku harap ang baca entry aku kali nie .
eh , sial ang nak cop aku PEREMPUAN TAK MALU buat pa ang nak tanya pasal kes tu lgik ?
ckp kata kwn aku ada simpan rahsia , benda dia ckp betoi ! klw dah tak suka jangan dok tanya nah ?
dah kata aku camtu ang ingat aku boleh terima kata x2 ang ? aku buad bek kat ang . pujuk x5 !
ang kata camtu ? BABI kan ang . tak layak jadi manusia la ang . selamat zul setia tunggu aku .
kalaw dah nama tu tak guna memang tak guna laaaa . bagus ang dah buad aku benci ang sampai mati !
aku betol x2  benci gila kat ang , tunggu suatu hari aku pasti akan balas .
ang jgn ingat boleh goyang kaki ja ?
aku dalam diam aku balas seglanya , ang kata kat aku !



OLDER || NEWER