Welcome to Miss Vogue Paradise.You want to F o l l o w ? or go back H o m e ?
Diary About Love Links
Speak Up


be yourself don't COPYCAT
yana chikas blogspot .
banyak dugaan .
Saturday, 28 April 2012 | 23:26 |



kalau kita nak bahagia mesti bnyk dugaan dia kan ? kita hanya perlukan kesabaran yang kukuh insyallah kita kekal tapi kalau tak tahan jwb dia memeyh tak dak harapan aku tak kesah boy aku lataq belakang dia apa pon sapa dia teruk mana dia , tapi aku terima seadanya dia dalam diri aku kerna teruk tu mungkin sikap dia dgn pergualan kwn dia tapi dgn aku ? dia tak penah tunjuk semua tu malah dia jaga aku dgn elok nasihat aku tuk kebaikan . walaupun dia tak sekacak ex boy aku dulu tapi aku bersyukuq kerna dia faham setiap benda yang aku bicara aku pasti suatu hari dia akan berubah  , tapi kena percaya dan setia dgn pasangan anda buad masa nie memang susah nak berubah mungkin baru lgik tak pa sygg slow slow kau akan berubah kan bie penah cakap yang bie takkan penah tinggalkan sygg , bie sanggup ka lepaskan sygg camtu sahaja waktu bie tgeah sygg nie ? . satu ja bby nak cakap bie dah mula syg sngt kat bie bby dah taw baik buruk tentang bie bby dah boleh terima semuanya bby tak snggup hilang bie dan terluka buad kali kedua tolong jgn lukai aku lgik ? aku tak sanggup hadapi mimpi ngeri tu lgik , cukup la sekarang kita dah bahagia biarkan depa depa hanya nak runtuh kan kebahgian kita bby dah penah lalui semua tu bby tak kesah tu semua adalah dugaan buad kita kita perlu tabah hadapi sama sama bby tak biarkan bie hadapi benda nie sorang sorang selagi bby ada dekat bie bby akn jaga bie setiap masalah bie hadapi pun dah jadi masalah bby tak pa bie nanti kita akan bahagia jugak cam semalam baby ckp pasal mimpi baby tu indah kan ? bby nak benda tu jugak indah dalam hidup kita suatu hari nanti jadikan ia kenyataan pun tak pe :3 , bie tahu semalam bby tdor kol 5 pagi sebab pikiq apa bie cakap semalam suruh bby pergi kat orang penah lukai bby suatu masa dulu , bie tak nak bby tergebak dgn bie . sumpah bby nangis saat malam tu kenapa dan mengapa ? sanggup bie buad camnie . padahal bie tahu yang bby terlampau syg kan bie jgn penah ulang lgik kata kata tu plesss ! bby dah setia dgn bie dan selamnya hak milik bie tolong jgn lepaskan bby kan bby kat manusia lain ? bby dah cukup bahagia dgn bie . bby dah faham semua tentang bie apa lagi bie ? bby dah cukup bahagia , sekarang bby demam gara gara terkejut bie cakap semalam jgn ulangi lgik ? bby sayang bie FULLSTOP ! 


apakah niat sebenar dia ?
Wednesday, 25 April 2012 | 07:16 |




betol ka aku eja niat tu ? haha lantak la kan . kalau nak lebih jelas tekan gmbq tu oke sygg ? aku tak taw apa masalah perempuan nie add aku then create cerita bukan bukan aku tahu dia playboy so apa lagi ? tu perangai dulu dia sekarang dia cuba berubah . kerna dia nak setia dgn aku please jgn cuba nak rosakkan hubungan kami nie aku dah bahagia dgn dia tup tup dia ckp camnie tak syok la , awex mana suka orang cakap benda camnie kan ? aku dah terlampau syggkan dia jgn cuba rosakkan hubungan kami ? :( aku sayangkan hubungan yang terjalin nie ya allah sumpah aku jadi tak tentu arah dengar semua nie aku tak nak dia berubah takowt kehilangan dia :3 tolong jgn rosakkan fikiran aku aku tak kesah apa pon dia dulu tapi dia cuba berubah tuk aku jadi jgn pasal nie ang nak rosakkan kebahagian kami ? aku tak kenai dia ja kalau aku tahu aku pi cari dah nak tahu sejauh mana kebenaran ang tu aku tak suka ang dok ungkit benda lama dia suda la cukup , nie buad aku mula nak nagis . dah aku betol betol tak dak mood :(



OLDER